Családi délelőtt 2023. június 10.

Egy anyuka beszámolója

Egy hét esőzés után szombatra, a Családi játékos délelőttre kisütött a nap. Kislányommal és férjemmel elsőként érkeztünk a Gesztenyés-kerti helyszínre. Sára a szokásos fülig érő mosolyával és kedvességével fogadott minket. Egy gyors útbaigazítás után már kezdhettük is a játékos feladatokat a különböző állomásokon.

Az állomások feladványai felülmúlták az elképzelésemet. Reméltem, hogy kislányom élvezni fogja a programot, de közel sem gondoltam, hogy ennyire. Minden megállónál egy-egy végtelenül kedves, mosolygós segítő fogadott minket. A feladatok pedig tökéletesek voltak a kisebb korosztály számára.

Minden állomást végig csináltunk, de Olívia kislányomnak annyira tetszettek a különböző foglalatosságok, hogy mindenhova visszatért többször is.

A felnőttek beszélgettek, a picik meg játék babakocsit toltak, vizet mertek kis vödrökbe, zöldségeket és gyümölcsöket szedtek kosárba, majd megetették a játék tyúkot vele.

Labdamedencéből vadásztak kis játék figurákat, üveggolyókat szedtek össze vödrökbe és vicces fotós kellékekkel fotózkodtak.

Az állomások elvégzéséért pecsétet és kis értékelést kaptak a résztvevők. Az összegyűjtött pontokért pedig egy csodás ajándékot.

Egyszóval tényleg tökéletes délelőtt volt, tökéletes szervezéssel és végtelenül kedves szervezőkkel.

Remélem a jövőben lesz még ilyen esemény, mert őszintén mondom, alig várjuk, hogy mehessünk!

– Polly –